معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در سفر به بردسکن در جلسه شورای پشتیبانی نهضت سوادآموزی این شهرستان که به ریاست شاکری فرماندار و با حضور امام جمعه موقت و سایر اعضا برگزار شد گفت: درسطح کشور497 مرکز یادگیری محلی وجود دارد که این رقم در خراسان رضوی 108 مرکز است که در مجموع یک پنجم این مراکز در خراسان رضوی راه اندازی شده است.
به گزارش پایگاه خبری قاصدبردسکن،معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در سفر به بردسکن در جلسه شورای پشتیبانی نهضت سوادآموزی این شهرستان که به ریاست شاکری فرماندار و با حضور امام جمعه موقت و سایر اعضا برگزار شد گفت: درسطح کشور497 مرکز یادگیری محلی وجود دارد که این رقم در خراسان رضوی 108 مرکز است که در مجموع یک پنجم این مراکز در خراسان رضوی راه اندازی شده است. دکتر مصطفی اسدی عنوان کرد: بردسکن باداشتن 3 مرکز یادگیری محلی ازیکی از استان های کشور بیشتر مرکز دارد. وی با بیان اینکه دراین مراکز 40 نوع مهارت مورد آموزش قرار می گیرد گفت: بیش از 8 هزار حرفه آموز در این مراکز آموزش های لازم را فرا میگیرند و حداقل هر حرفه آموز دراین مراکز یک مهارت را آموزش می بیند. معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: استان خراسان رضوی حداقل به 10 مرکز یادگیری محلی نیاز دارد که تاپایان امسال 3 مرکز دیگر در استان راه اندازی می شود. وی با بیان اینکه ایرانیان به عنوان اولین تمدن بشر بوده است و مهد علم و دانش می باشد نباید صاحب این تمدن بی سواد داشته باشد. وی گفت: با توسعه مراکز یادگیری محلی به دنبال این هستیم که یک سواد جامعه محور داشته باشیم و در همه زمینه ها سواد خودش را بروز و ظهور کند. اسدی افزود: خوشبختانه مراکز یادگیری محلی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و توانمند سازی زنان در جامعه نقش تاثیر گذاری داشته است. وی با ببیان اینکه ریشه مشکلات و آسیب های اجتماعی از جمله طلاق در جامعه مباحث اقتصادی و بیکاری است گفت: وجود مراکز یادگیری محلی توانسته بخشی ازاین مشکلات را در جامعه مرتفع کند. وی گفت: باید مراکز یادگیری به یک محیط اجتماعی تبدیل شود و یک نقش جامعه محور را ایفا کنند. معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی از کسب رتبه اول خراسان رضوی در شوراهای پشتیبانی نهضت سوادآموزی در کشور خبرداد و گفت: برابر سهمیه ابلاغی در سطح استان می بایست 37 هزار نوسواد را جذب دوره های سواد آموزی کنیم که تاکنون 57 درصد این سهمیه جذب و ثبت نام شده اند که خوشبختانه شهرستان بردسکن 25 درصد از میانگین استان بالاتر است و امید است تا آبان ماه این رقم به 100 درصد برسد. وی اظهارداشت: اداره نهضت سواد آموزی شهرستان بردسکن به لحاظ عملکردی و جذب نو سواد آموزان یکی از شهرستان های موفق در استان است .وی این خبر را هم اعلام کرد: دولت لایحه ای را تنظیم کرده است که تامهرماه سال آینده 200 هزار نفر به استخدام آموزش و پرورش دریایند که ازاین تعداد 60 هزار نفر آموزشیاران نهضت سوادآموزی هستند.
علی اکبر چراغیان مدیر آموزش و پرورش بردسکن در جلسه شورای پشتیبانی نهضت سوادآموزی این شهرستان با ارائه گزارشی از فعالیت ها واقدامات انجام شده در حوزه نهضت سوادآموزی گفت: سهمیه شهرستان بردسکن در جذب افراد بی سواد در دوره های سه گانه سواد آموزی 618 نفر است که تاکنون 75 درصد آن جذب و در سامانه ثبت نام شده اند. وی به فعالیت های 3 مرکز یادگیری محلی در شهرستان اشاره کرد و گفت: در شهرستان بردسکن 62 آموزش دهنده در نهضت سواد آموزی فعالیت دارند که 25 نفر آنها مشمول طرح ایثارگری قرار دارند که می طلبد معاونت سوادآموزی استان در جذب جدید نیروی انسانی نگاه ویژه ای به شهرستان بردسکن داشته باشد. ./انتهای پیام